Нямаме данни  спрямо Петър Христов да са отправяни заплахи. Не

...
Нямаме данни  спрямо Петър Христов да са отправяни заплахи. Не
Коментари Харесай

Шеф от МВР: Проверява се вероятността Петър Христов да е убит, защото е съдействал на полицията

Нямаме данни  спрямо Петър Христов да са отправяни закани. Не е имал защита. Имал е фирмен автомобил с водач, който го е придружавал. Това съобщи на ексклузивен брифинг от мястото, където бе прострелян великотърновският предприемач, шефът на Главна дирекция „ Национална полиция “ основен комисар Христо Терзийски. Той не пожела да посочи къде тъкмо е прострелян предприемачът – дали в колата, или на улицата. С какъв брой тъкмо патрона е прострелян, ще стане ясно след аутопсията.

Към момента няма сведения Христов е имал ползи в търговия с високорискови акцизни артикули, стана ясно още по време на конференцията. Проверява се и вероятността да е погубен, тъй като е съдействал на полицията.

По отношение на случая с шесторното ликвидиране в Нови Искър, последвано от самоубийството на убиеца Росен Ангелов, Терзийски съобщи, че следва на гилзите да бъде направена балистична експертиза. По външни белези те приличали на тези, открити на мястото на престъплението в Нови Искър.

Шефът на полицията не скри възмущението си от обстоятелството, че има хора, които са знаели, че Ангелов е търсен, само че не са подали сигнал в Министерство на вътрешните работи.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР